Andreea Raicu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase, distinse și apreciate vedete de televiziune din România. La 43 de ani, frumoasa brunetă pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având un trup perfect sculptat.

Diva a făcut publică o fotografie alb-negru, în care apare goală, sprijinită de un perete. Ipostaza senzuală în care este surprinsă bruneta i-a lăsat mască pe admiratorii săi de pe Instagram, care au rămas muți de uimire. Conform spuselor vedetei, poza respectivă este scoasă „de la naftalină” de anul trecut, din perioada izolării la domiciliu.

„Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, we really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postam sau….?😇”, a fost mesajul care a însoțit fotografia incendiară de pe Instagramul Andreei Raicu.

Vezi și: Andreea Raicu îți spune cum să le închizi gura celor care te întreabă când te măriți

Distribuie articolul: