Andreea Marin rămâne a fi una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Vedeta încă reușește să fie un exemplu pentru multe femei, fie că vorbim de carieră sau chiar și modul de viață. Pe parcursul anilor, Andreea Marin a trecut prin mici fluctuații la capitolul kilograme, despre care vedeta a vorbit deschis mereu. 

Recent, fiind invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, Andreea a povestit ce a făcut pentru a slăbi după sărbători:

„Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit cu entuziasm Andreea Marin.

Întrebată ce ar trebui să ajusteze femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani în felul în care trăiesc, mănâncă și se îngrijesc, Andreea Marin a afirmat că secretul ține de măsură.

„Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău, în același timp. Trebuie să lași, totuși, să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a mai declarat Andreea Marin.

Distribuie articolul: