A muncit mult în 2015, iar după două sărbători de familie: ziua de naștere a sa și a fiicei, a decis să-și ia un moment de respiro! Andreea Marin se află, în aceste zile, în Spania, acolo unde călătorește de mână cu cele mai scumpe ființe din Univers - fiica și soțul. Micuța Violeta a descoperit Spania pentru prima oară.

1916615_948314775235081_8738744016491038219_n

„Barcelona străbătută la pas, cu rucsacul în spinare și cei doi oameni dragi de mână – unul mare, altul mic, dar cu sufletul cât Universul :). Un început de an ca o primăvară la -15 grade Celsius și cer senin zi de zi – și bucuria de a vedea că am, deja, și în pitica mea, un partener de călătorie interesat de ceea ce descoperim împreună și rezistent la drumuri din zori și până-n seară.

Ce i-a plăcut omulețului de 8 ani abia împliniți? Gaudi, dansatorii de flamenco și … limba. Așa că a hotărât: începe lecțiile de spaniolă. Îi va putea vorbi Violettei (personajul ei preferat din serialul Disney), când o va-ntâlni față în față, în limba sa, deja îi știe refrenele”, mărturisește vedeta de televiziune.

Andreea Marin a ținut să împărtășească și dovezile foto ale escapadei sale de familie în Spania. Se întâmplă mai rar să o admirăm în blugi și ghete, dar în această călătorie, chiar nu mai rămâne loc de eleganță.

Impresionată și ea de arhitectura orașului Barcelona, Andreea n-ar fi putut să nu pozeze lângă cele mai notorii monumente întâlnite de-a lungul drumeției!

Foto: Arhiva Personală/Facebook

Distribuie articolul: