În ultimii doi ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, bărbat ce este mai tânăr decât ea.„Zâna Surprizelor” a dezvăluit în premieră care este relația fiicei sale cu iubitul său.

Deşi relaţia lor este relativ lungă, prima apariție oficială au avut-o în luna februarie a acestui an, atunci când Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu au participat împreună la un eveniment monden desfăşurat în Braşov.

Recent Andreea Marin a oferit, într-un interviu pentru revista Viva, detalii despre momentele pe care le petrece împreună cu fiica ei, pe care o are cu Ştefan Bănică, şi cu Adrian Brâncoveanu, alături de care locuieşte în aceeaşi casă de aproximativ un an.

„Cu dragoste îmi privesc copilul şi îmi iubesc bărbatul. Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură aşa ca mamă şi pun limite, pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu ştiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim şi o vacanță în trei, dar încă nu am ales o vacanţă, ştiu că vom alege un loc însorit“, a spus Andreea Marin.

Ținem să menționăm că Andreea Marin este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Până recent, aceasta a evitat să-i arate fața Violetei, în postările de pe rețelele sociale.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: