Andreea Marin a trecut prin Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă în timpul unei emisiuni TV. Celebra prezentatoare a dezvăluit cum s-a infectat și cum se simte acum. Cu această ocazie, „Zâna surprizelor” le-a transmis românilor un mesaj important.

Din câte se pare, vedeta a trecut prin momente grele. Vedeta și-a făcut un test PCR care i-a arătat că este pozitivă la infecția cu noul coronavirus. Atât ea, cât și iubitul acesteia, Adrian Brâncoveanu, au fost infectați. În schimb, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, nu s-a îmbolnăvit.

Foto: vrancea24

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Foto: instagram/andreea

Chiar dacă nu a ajuns într-o stare gravă, a avut multe simptome neplăcute.

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur.”, a dezvăluit ea.

În plus, Andreea Marin le-a transmis românilor un mesaj, în contextul pandemic actual: ea recomandă purtarea măștii de protecție și evitarea spațiilor aglomerate. Deși s-a vaccinat împotriva coronavirusului, vedeta spune că a simțit efectele neplăcute pe propria piele.

„Recomand masca, și evitarea spațiilor aglomerate. Eu sunt vaccinată și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a mai precizat în direct la „Exclusiv VIP”.

Vezi aici videoul cu declarațiile sale:

Sursa: playtech.ro

Distribuie articolul: