Andreea Marin, cunoscută sub numele de “Zâna Surprizelor”, continuă să surprindă pe fanii săi, nu doar prin prezența sa remarcabilă în media, ci și prin progresul fiicei sale, Violeta. La 11 ani de la divorțul de Ștefan Bănică, cei doi părinți celebri fac un anunț important cu privire la educația și viitorul fiicei lor. Într-un interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit detalii neașteptate despre legătura ei cu Violeta și modul în care, împreună cu fostul ei soț, sunt implicați în deciziile adolescentei lor.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin nu numai că păstrează farmecul care a făcut-o celebră, dar și-a surprins fanii prin transformarea sa spectaculoasă. Slăbind vizibil și revenind la măsurile din perioada liceului, vedeta strălucește într-un pictorial din revista VIVA!

Deși divorțul lor a fost un subiect de interes public, Andreea Marin și Ștefan Bănică rămân uniți în privința educației fiicei lor, Violeta. Cei doi părinți se consultă și iau decizii importante împreună, asigurându-se că adolescența lor beneficiază de un cadru stabil și echilibrat.

 „Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a spus Andreea Marin.

Chiar dacă fiica lor își dorește să studieze Dreptul, Andreea Marin și Ștefan Bănică susțin că vor sprijini orice altă alegere pe care Violeta o va face în viitor. Muzica, dansul și teatrul sunt pasiuni pe care Violeta le cultivă, iar părinții sunt deschiși să o susțină în orice direcție își va îndrepta talentul și pasiunea.

Andreea Marin subliniază că relația lor cu Violeta se bazează pe încredere reciprocă, iar deciziile importante privind viitorul ei sunt luate în comun acord. Cei doi părinți nu o consideră pe Violeta răsfățată, ci responsabilă și conștientă de propria dezvoltare.

Distribuie articolul: