Andreea Marin este plină de surprize, iar în ultima perioadă vedeta abordează look-uri tot mai interesante. Până acum, ”Zâna” ne-a obișnuit cu clasicul păr brunet, însă de data aceasta, Andreea Marin a apărut blondă și tunsă bob, iar pentru a alege un nou look, aceasta a avut nevoie și de părerea fanilor.

De fiecare dată, Andreea Marin are apariții spectaculoase și reușește să arate impecabil. Vedeta face întotdeauna cele mai bune alegeri pentru ea, iar alegerile pe care le face o avantajează de minune. De data aceasta, Andreea Marin a fost pusă în dificultate și a avut nevoie de părerea fanilor ei. ”Provocare. Ce variantă să aleg?”, a scris Andreea Marin pe una dintre rețelele de socializare.

În poza de mai jos, vedeta poartă o perucă blondă care o prinde de minune, credem noi. În cea de-a doua poză, Andreea Marin și-a pus o coroniță împletită care îi pune în evidență chipul.

Fanii vedetei i-au făcut o mulțime de complimente. ”Eu cred că ești superbă și blondă și brunetă, dar e binevenită și o schimbare. Tu oricum ești superbă”, ”Arătați minunat oricum v-ați face”, ”Frumosă oricum, draga mea! Te îmbrățișez!”, au fost câteva dintre comentariile primite de Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, devastată de o dramă: „Nu mi-am revenit”

Distribuie articolul: