Cine ar fi crezut că Andreea Marin ar putea fi în rol de comediant. Vedeta a șocat o țară întreagă cu apariția sa de la IUmor, aceasta a urcat pe scenă și a făcut glume ironice la adresa juraților: Mihai Bendeac, Delia, Cheloo, dar și la adresa rivalei sale – Mihaela Rădulescu. 

Zâna şi-a început roastul ironizând-l pe Mihai Bendeac, despre care a spus că nu are nicio explicaţie pentru modul în care a reuşit în televiziune şi teatru: „Dragul meu, ai reuşit în televiziune, ai reuşit în teatru, ce să-ţi mai spun, pentru toate astea n-am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că atunci când erai tu mic, tatăl tău credea că n-ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău, să-l pupi din partea mea. Bine, acum, în televiziune nu-ţi trebuie neapărat un talent special, şi tu ai demonstrat asta din plin”.

Pentru Delia a avut mai mult cuvinte de laudă, spunând că este  „un om cu un suflet mare, bun, o fată foarte generoasă“ şi că este un model. Devenind ironică, a mărturisit că atunci când merge la coafor arată o poză a cântăreţei şi spune „Oricum, dar aşa nu!”.

Cheloo nu a beneficiat de prea multă atenţie din partea Andreei Marin, despre acesta spunând: „Lucruri extraordinare am de spus, dar le voi spune cu altă ocazie. Eventual la o gală cu o tematică legată de…ce să mai, legată şi anesteziată. Muzica ta a inspirat generaţii întregi de tineri care s-au simţit eliberaţi, mai ales acum de când cu recursul ăsta compensatoriu”.

Nici Mihaela Rădulescu nu a rămas neironizată. „Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună“, a spus Andreea Marin, făcând referire la apariţia Mihaelei Rădulescu în emisiunea „Ferma vedetelor”.

Vezi în video momentul savuros de pe scena iUmor.

Distribuie articolul: