Într-un podcast captivant, Mister Bursucu l-a avut ca invitat special pe Andreea Marin, cu care a colaborat timp de un an și jumătate la emisiunea “Prețuiește viața” de la TVR, unde el a fost coregraf.

Zâna “Surprizelor” i-a făcut și o mărturisire de suflet lui Bursucu: își dorește ca Violeta să o facă bunică!

Dacă ar fi acum să poți să îți pui o dorință pentru Violeta, care ar fi aceasta?”, a fost întrebată Andreea Marin de către Bursucu. Iar răspunsul vedetei a venit gâtuit de emoție:  “Să fiu bunică, pur și simplu! Asta visez. Să o văd fericită, la casa ei și să fiu bunică! Să îmi dăruiască asta!”, a pus plină de speranță și încrezătoare în viitorul fiicei sale, vedeta “Surprizelor”.

De altfel, Andreea Marin i-a mai spus lui Bursucu și faptul că fiica ei știe totul despre copilăria mamei sale.

 

“Pentru că vreau să fie un copil conștient,  vreau să nu creadă că i se cuvine orice, vreau să nu creadă că toată lumea  de pe pământ se poate bucura, nu știu, chiar de casa în care locuiește prin munca părinților săi. Trebuie să știe că  lucrurile astea se întâmplă doar dacă faci sacrificii, dacă muncești mult. Și uneori nu se întâmplă! Atenție! Viața e cum e!”, este de părere Andreea Marin care, după cum a mai spus, nu crede în liniile moderne de parenting ci în faptul că părintele trebuie să fie direct și să spună adevărul.

Prezentatoarea TV este fericită pentru că fiica ei de 16 ani îi seamănă leit din toate punctele de vedere.

Violeta îmi seamănă leit, este Andreea în miniatură. Nici nu ar putea să tacă! (…) Sunt genul de mamă  care încă de mică a lăsat-o să cadă sub supravegherea mea, atunci când căderea nu era un pericol îngrozitor, astfel încât ea să vadă pe pielea ei ce înseamnă căderea… Balanța vieții trebuie echilibrată cumva. Copilul nostru are dreptul să învețe chiar și din propriile greșeli. Acum e independentă și, ca orice adolescentă, își dorește această independență. Vrea să se descurce singură… Când era mai mică nu înțelegea imediat ceea ce îi spuneam!”, a mai mărturisit Andreea Marin despre fata ei adolescentă, Ana Violeta Bănică.

Distribuie articolul: