Andreea Marin a adus bucurie în casele multor oameni, datorită emisiunii „Surprize, surprize“, dar şi a altor proiecte în care s-a implicat, iar  vedeta a  fost la rândul ei surprinsă de gesturile frumoase pe care fanii le-au făcut pentru ea. 

Zilele trecute, ea a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, venit ca urmare a primii unui colet în care se aflau o scrisoare şi un cadou. Andreea Marin a spus că i-au dat lacrimile când a citit mesajul venit de la o fană şi că se bucură că îi poate ajuta pe cei din jurul ei.

„Nu de puţine ori am fost întrebată de ce surprize am avut parte eu, cea care pune la cale surprize de când se ştie. Surpriza este cu atât mai sensibilă, profundă, pură şi îţi umple sufletul când vine de acolo de unde nici nu ai cum să te aştepţi. Sunt inimi care bat departe de mine, dar la unison cu inima mea. Oameni pe care nu i-am întâlnit faţă în faţă, dar o faptă sau o vorbă ruptă din suflet şi spusă la momentul potrivit a însemnat enorm pentru ei, când aveau mai mare nevoie de o motivaţie, un sprijin, o idee benefică. Să aflu că, fără să ştiu măcar, am fost omul potrivit la locul potrivit şi asta a contat pentru viaţa altui om. Asta e o surpriză ce mă face să înţeleg că merită să merg înainte, pe drumul meu, care e şi drumul altora şi pentru care am mereu o mare responsabilitate. Simona, pe care nu o cunosc decât acum, prin intermediul tricoului sau pe care a pictat pentru mine cu talent o Violetă gingaşp (nimic mai potrivit pentru mine), a depăşit anul trecut o cumpănă care a adus-o la limita dintre viaţă şi moarte. Dar acum este din nou bine, e o învingătoare şi un om pozitiv, o inspiraţie pentru cei din jur, iar mărturisirea ei din scrisoarea trimisă mie mi-a adus lacrimi şi bucurie, în acelaşi timp. Cumva, nu ştiu cum, în povestea reuşitei ei sunt şi eu o… lumină. Mă onorează şi îţi mulţumesc, dragă Simona Buşoiu! Un gând bun, cu toată dragostea”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Vezi și: Andreea Marin îndrăgostită pe insula Capri. Escapadă romantică cu iubitul (Foto)

Distribuie articolul: