Andreea Marin a împlinit la data de 22 decembrie, 49 de ani astăzi. Cunoscută drept “Zâna surprizelor”, continuă să-și păstreze vitalitatea și să se bucure de viață alături de fiica ei, Violeta, în vârstă de 16 ani, din căsătoria cu Bănică. În această perioadă specială, Andreea Marin împărtășește gândurile ei despre această etapă a vieții și descrie cum a sărbătorit în Londra alături de fiica ei.

Andreea Marin Are 49 de ani și se simte mai împlinită ca niciodată. „Zâna surprizelor” mărturisește că una dintre cele mai mari realizări din ultimul timp a fost aceea că a învățat să aibă mai mult grijă de liniștea ei sufletească. Vedeta mărturisește că echilibrul interior a ajutat-o să gestiooneze perioada dificilă pe care traversăm cu toții la nivel global, dar și micile provocări din viața personală. Andreea Marin a povestit cum a celebrat ziua de naștere a fiicei sale Violeta, printr-o vacanță de vis în Londra, dar și ce planuri și-a făcut de Sărbători.

Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că a ajusn la un echilibru interior, ce-i permite să fie mult mai prezentă în viața celor dragi, în special a fiicei sale.

Reușita de a mă reașeza pe baze sănătoase ca stare de bine personală, echilibrul de azi e prețios pentru mine. Cele 16 kg pierdute și beneficiile pentru sănătate resimțite, darul de a mă ocupa mai mult de mine însămi și de feminitatea mea la această vârstă… a fost un efort, nimic bun nu vine fără disciplină, dar a meritat deplin. E important să avem grijă de noi și noi, femeile, realizăm uneori târziu acest lucru. Sacrificiile pentru cei dragi și munca ne pun în situația de a ne așeza în plan secund mult prea des.” a mărturisit Andreea Marin pentru Unica.ro.

Andreea Marin a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare despre gândurile ei la vârsta de 49 de ani. Prezentatoarea vorbește cu sinceritate despre toate lucrurile importante pe care le-a conștientizate până la acest moment.

„Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! Și în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau nu pot’, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim. Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni.

Cu fix o săptămâna înaintea Andreei Marin, aniversata din familie a fost fata sa, Violeta, care a împlinit 16 ani. Cu ocazia acestui moment special, prezentatoarea a plecat cu fiica ei la Londra.

A petrecut și cu prietenii, dar darul meu a fost un weekend de neuitat la Londra, unde am văzut spectacole minunate în fiecare seară. Ca fetele! Fericire!

Personal, sunt mamă de fată care mai are de stat doar un an cu mama până la facultate și aceasta e emoția mea cea mai mare… în rest, toate bune! Mai puțin frământările pe care probabil mulți oameni le au, văzând în ce lume trăim, zguduită de războaie, boli, foamete… îmi pasă și sunt conștientă de implicații și posibile perspective, oriunde am trăi„, a declarat Andreea Marin pentru Unica.ro.

Distribuie articolul: