Andreea Marin, jurnalista din România, a publicat o nouă fotografie, unde apare în brațele iubitului său, care este cu 11 ani mai tânăr decât vedeta. Ieri, Andrei Brîncoveanu, în vârstă de 35 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, radiază de fericirea alături de iubitul ei.

„La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!”, a scris Andreea Marin alături de fotografia făcută pe terasa Palatului Mogoșoaia. Fostul consul al României în Libia a scris și el, pe contul lui, un mesaj care este adresat tot spre iubita sa: “O nouă vârstă, același om iubitor!”.

Îmbrăcați la patru ace, cei doi arată și se simt bine împreună. Andreea a ales o rochie neagră pe corp cu o dantelă foarte fină la poale și un sacou alb care îi acoperă umerii, iar Andrei a optat pentru un costum clasic negru și o cămașă albă.

Andreea Marin a povestit în cadrul unei emisiuni TV despre începuturile relației. „La momentul când l-a cunoscut pe iubitul ei, vedeta trecea printr-o perioadă dificilă a vieții: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta”.

Reamintim că Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică timp de șapte ani și au divorțat la începutul anului 2013. Actualul iubit, Andrei Brîncoveanu, este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și din mai 2017 formează un cuplu cu prezentatoarea.

Foto: Instagram/ Andreea Marin