Anul 2020 a început urât pentru vedeta din România: despărțirea de tatăl copiilor săi, zvonuri, replici acide, divorț cu năbădăi… Se pare că în a doua parte a anului, Andreea Bălan și-a rezolvat cât de cât problemele, iar recent a fost surprinsă alături de un bărbat care pare să fie noul ei iubit.

După o perioadă dureroasă prin care a trecut Andreea Bălan, nici nu vrem să ne imaginăm cât de mare i-a fost dezamăgirea în bărbatul cu care voia să-și petreacă toată viața, uite că acum pare că pe strada vedetei a ieșit din nou soarele și aceasta și-a găsit un iubit.

Jurnaliștii de la Cancan.ro au surprins-o pe interpretă weekend-ul trecut la Vama Veche, o zonă turistică de pe malul Mării Negre, alături de bărbatul care pare să fie noul său iubit.

Acesta se numește Tiberiu Argint, iar potrivit publicației VIVA!, acesta are 36 de ani și este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Citește și: Desertul verii: Rețeta înghețatei cu fructe, ciocolată și nuci, preparată acasă în doar câteva minute (Video)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) pe

Andreea și Tiberiu par că se simte minunat împreună, și, potrivit informațiilor, cei doi ar fi început o relație cu aproximativ o lună în urmă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) pe

Amintim că artista și soțul său s-au căsătorit abia anul trecut și au împreună doi copii.

Citește și: Răzbunarea supremă! Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a copiilor


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA