Weekendul trecut, cancan.ro a întâlnit-o pe  artistă în unul dintre cele mai renumite centre comerciale din zona de nord a Bucureștiului. Andreea Bălan și-a rezervat câteva ore pentru shopping, dar și pentru noul iubit. 

Chiar dacă nu a divorțat oficial de George Burcea, actorul cu care are două fetițe, Andreea Bălan dă semne clare că acesta este istorie și este mai implicată ca niciodată în noua ei relație cu Tiberiu Argint.

În timpul plimbării prin mall, Andreea Bălan și noul iubit s-au purtat ca o adevărată familie. Extrem de grijuliu și atent la fiecare mișcare a vedetei, Tiberiu nu a scăpat-o din ochi, dar nici din mână pe celebra sa iubită. Tot el a fost cel care a cărat sacoșele cu cumpărăturile făcute de Andreea.

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. Mai mult, și relația cu noul iubit, Tiberiu Argint, pare să meargă destul de bine.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Foto: cancan.ro

Distribuie articolul: