Anul 2015 a fost unul foarte diferit, pe alocuri greu și plin de evenimente pentru Andreea Bălan. Interpreta a trecut printr-o despărțire dureroasă, însă și-a realizat toate proiectele profesionale. Spre sfârșit de an, aflăm că Andreea și-a găsit, în sfârșit, un om în care se poate încrede. În cadrul emisiunii „Acces Direct”, vedeta a mărturisit că își dorește un copil în anul ce vine.

„2015 a fost un an foarte bun pentru mine și sunt foarte fericită că l-am dus la bun sfârșit cu multe bune realizări. De Revelion, voi cânta în 7 locații din București, iar pe 1 ianuarie, la ora 12.00, plec în vacanță. Voi vizita 4 țări, sunt: Singapore, Malaezia, Thailanda și în Cambodgia și voi sta o lună. O parte din vacanță o voi petrece cu mama mea, apoi cu prietenul meu.

12

Ce vreau să realizez în 2016? Nu mai cred într-un act. Viața mi-a arătat că totul poate fi imprevizibil. Trăiesc clipa, mă bucur foarte mult de ceea ce am acum, sunt niște sentimente foarte frumoase și pure și mă bucur că am găsit un om din aproximativ aceeași lume cu mine. Este actor și ne înțelegem din foarte multe puncte de vedere. 

Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit. Îmi doresc sănătate de la Moş Crăciun. În general, am tot ce îmi doresc. Acum doi ani, mi-am făcut o listă cu ceea ce trebuie să realizez în plan personal și profesional. Tot ceea ce am scris la carieră, mi s-a îndeplinit. Cred foarte mult în puterea proiecțiilor, în gândirea pozitivă.

Pe plan personal, îmi doresc un copil, dar cred că o să vină când o să vrea Dumnezeu. Mama abia aşteaptă un nepoţel”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii.

Foto: captură video, Facebook

Distribuie articolul: