Pe 10 august, în cadrul unei ceremonii pe care au organizat-o în secret, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil. Frumoasa cântăreață a radiat de fericire, iar alături i-au fost atât fiicele sale: Ella și Clara, mai mulți apropiați, dar și nașii: Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Cântăreaţa a publicat, pe pagina personală de Facebook, o serie de fotografii de la Starea Civilă, alături de mesajul „Un «Da» hotărât am spus azi, cu iubire, încredere şi fericire“.

Pentru cununia civilă, Andreea Bălan a ales să poarte o rochie scurtă, albă, cu volane şi o coafură retro, cu bucle în valuri. Soţul ei, George Burcea, a purtat o cămaşă albă din in şi pantaloni în carouri.

De asemenea, cele două fiice ale cuplului, Clara şi Ella au fost îmbrăcate în rochiţe albe.

„Fericire şi împlinire alături de oamenii dragi nouă. Ella ne-a unit şi ea a fost ambasadorul iubirii noastre. Într-o zi, şi noi vom fi alături de ea şi de Clara, aşa cum ele au fost împreună cu noi în această zi minunată”, a mai scris Andreea.

La Starea Civilă au fost prezente câteva persoane apropiate cuplului, printre care şi Andreea Antonescu. De asemenea, petrecerea de cununie a fost una restrânsă.

Potrivit click.ro, tatăl artistei, Sandu Bălan, nu a luat parte la eveniment şi nu va participa nici la nunta religioasă a fiicei sale, preconizată pe 15 septembrie. Tot în aceeaşi zi va avea loc şi botezul mezinei familie: Clara, transmite adevarul.ro.