Este vedeta cu cel mai bun show din România și chiar dacă nu se poate lăuda cu o familie a ei, de ceva timp, Andreea Bălan a adoptat un cățel din rasa Labrador, care s-a atașat enorm de noua stăpână. Dorul dintre cei doi, însă, a trecut zilele precedente, când interpreta a revenit din turneul său nord-amerian.

Mare i-a fost bucuria Andreei Bălan, atunci când s-a întors acasă, la București, întâmpinată fiind de cel mai bun prieten. Labradorul Jack a întâlnit-o ca pe o adevărată sărbătoare, iar asta, după ce vedeta a comunicat cu animalul său doar prin Skype. Atunci când s-a întors din turneul organizat în SUA și Canada, Andreea a ținut să surprindă momentul reîntâlnirii cu Jack într-o înregistrare video:

Am ajuns acasa si Jack e tare fericit

Posted by Andreea Balan on 16 Noiembrie 2015

Pentru ca să vă convngeți că are grijă de Jack ca de un adevărat copil, trebuie să vedeți cum are loc un ritual de înfrumusețare a patrupdului. Vedeta a împărtășit, pe o rețea socială, și un moment din toaleta de duminică, pe care i-o face câinelui.

Spalat, coafat, aranjat,ca doar e duminica, nu?

Posted by Andreea Balan on 22 Noiembrie 2015

„Jack crește mare și e foarte inteligent”, ne convinge Andreea, într-o altă înregistrare video, în care se laudă cu felul în care l-a dresat pe animalul de companie. Acesta ridică laba, în semn de salut:

Jack creste mare si e tare destept

Posted by Andreea Balan on 19 Noiembrie 2015

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: