La numai o lună după ce a născut și la 3 luni de când s-a retras de pe scenă, Andreea Bălan și-a revenit în sfârșit în forță. În acest weekend a evoluat în cadrul primelor evenimente de după nașterea Ellei-Maya. Cât mama cânta, fetița se afla în grija tatălui și a bunicii de pe linia mamei.

„Mi-era foarte dor de concerte, de public, de fani, de fetele mele, de Petrișor, de trupa mea. Avem primul show după o pauză de 3 luni”, mărturisea Andreea Bălan, cu puțin timp înainte de concertul de sâmbătă seară, care avea să aibă loc la Brașov.

https://www.instagram.com/p/BMbySi6g8cw/?taken-by=andreeabalanofficial

Așa cum a promis, artista s-a recuperat definitiv, iar acum nu ezită să poarte tradiționalele body-uri și botine cu toc, pe care și le pune de obicei atunci când urcă pe scenă.

Și dacă unii fani au acuzat-o de faptul că nu mai alăptează, Andreea a răspuns: „Ba chiar alăptez și las acasă când plec.”

Gata de show la Brasov 🎼🎤👏🏼💜

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Ieri seară, vedeta a fost invitată să facă show la o nuntă, tot alături de trupa ei de dansatori:

„Aseară am făcut show la o nuntă foarte frumoasă. M-am distrat teribil pe scenă cu echipa mea, mi-a fost dor să cânt și să dansez. Abia aștept următoarele evenimente”, mai susține Andreea.

Sunt foarte fericita atunci cand merg la un eveniment si simt in public #emotii #bucurie si oamenii apreciaza show-ul nostru si se simt bine cu noi.
Aseara, mireasa a plans de bucurie si toti cei prezenti ne-au rasplatit cu multe aplauze.
#AndreeaBalanShow
#energie #culoare #dans

Posted by Andreea Balan on 6 Noiembrie 2016

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: