Interpreta din România, Andreea Bălan își bucură publicul cu o nouă producție muzicală! De această dată interpreta a lansat o melodie care redă nu doar povestea sa, dar și a publicului, a fiecărei persoane care o va asculta. Cum sună „Poveste de Toamnă”, vezi mai jos. 

Ieri, în cadrul postului de radio Radio Europa Liberă, a avut loc lansarea premierei muzicale „Poveste de Toamnă” despre care Andreea Bălan spună că este o piesă frumoasă și emoționantă.

„Îmi place să cânt despre mine, dar nu e doar despre mine, sunt povești pe care noi toți le trăim, cu toții avem momente fericite, dar și momente mai puțin plăcute. Mulți oameni se regăsesc în muzica mea, deși eu sunt un artist extrem de vesel și energic pe scenă și fac showuri spectaculoase cu multă muzică, dansuri și costume. Îmi place să cânt piese și balade, piese care spun poveștile mele” , a mărturisit artista.

La scurt timp după lansarea premierei, a avut loc și lansarea videoclipului pentru noul single al Andreei Bălan.

„Videoclipul piesei este emoționant și spune poveștile noastre, ale tuturor, povești de viață. În videoclip apar mai multe cupluri și vom vedea evoluția lor în timp”, a subliniat interpreta.

„„Poveste de toamnă” este aici pentru voi si redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Iți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea. ❤️❤️
Sper sa va placa și aștept comentariile voastre”, a scris Andreea pentru prietenii săi de pe Facebook.

Sursa foto & video: Instagram & Youtube