Interpreta din România, Andreea Antonescu, a recunoscut într-un interviu că are probleme însemnate în casnicie și că probabilitatea unui divorț este mare, chiar dacă au împlinit 8 ani de mariaj. 

Zvonurile privind o separare a cuplului a apărut încă patru ani în urmă, iar acum artista a vorbit deschis despre lucrurile care se întâmplă între ea și soțul său Traian Spak, cu care are o relație la distanță și care riscă să se termine.

Imagini pentru andreea antonescu traian spak

„Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Imagini pentru andreea antonescu divort

De asemenea aceasta a recunoscut că problemele de relație cu care se confruntă sunt pe cât se poate de reale, acestea fiind agravate de faptul că locuiesc separat: el în SUA, unde are afaceri, ea în România.

Imagini pentru andreea antonescu traian spak

„Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie”, a spus una dintre apropiatele artistei.

Sursa: wowbiz.ro