Pregătirile familiei Măruță pentru botezul Prințesei mezine sunt pe ultima sută de metri. Acum mai puțin de o oră, Andra a dezvăluit cum va arăta ținuta eroinei acestei seri. E bătută cu pietre prețioase!

Familia Măruță, Andra și Cătălin, își încreștinează mezina Eva Maria Ioana astăzi, 10 Octombrie. Acum mai puțin de o oră, interpreta a afișat pe Facebook rochița în care va fi îmbrăcată micuța la marele eveniment.

image

Rochița este bătută cu flori și pietre prețioase și are și o bentiță asortată, în aceleași culori ca și rochia. Nașii de botez ai micuței Eva Maria Ioana vor fi omul de român de afaceri Arpad Paskany și partenera sa, Ana Maria Feher.

Botezul se va ține la o biserică unde și-a botezat și fiul, dar și a doua finuță de botez – pe Rosa Alexandra – fetița lui Pepe. Vorbim despre Biserica Sfântul Fanurie, din București. Pepe va lipsi de la ceremonie, din cauza filmărilor pentru un show televizat, însă va fi înlocuit de Raluca, soția sa, el urmând să poposească mai târziu, la petrecere.

Mai multe detalii despre pregătirea de botez vedeți AICI – https://ea.md/pregatirile-pentru-botezul-evei-pe-ultima-suta-de-metri-andra-si-catalin-sunt-in-culmea-fericirii/