Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, împreună având doi copii, David și Eva. Într-o emisiune, artista a vorbit despre relația lor, recunoscând că poate trece peste multe, dar nu peste violență. “În dragoste, cred că aproape totul este posibil când iubești cu adevărat. Poți depăși multe lucruri dacă iubești cu adevărat și îți dorești ca lucrurile să meargă bine.”

Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a declarat Andra, citată de romaniatv.net.

Artista susține că tot ce se poate întâmpla rău pentru o femeie este să fie înșelată pentru că dacă există violență, atunci nu se mai poate vorbi despre dragoste.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care o femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu stați la mila bărbatului!
Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului! Nu mai suntem pe vremuri”, a mai spus Andra.

 

Distribuie articolul: