Andra Măruță este cu siguranță unul dintre puținii artiști care comunică direct cu fanii pe conturile sal virtuale. Pentru a fi mai aproape de public, și-a creat și un website pe care a adăugat o asemenea rubrică. Acolo, fost invadată cu întrebări, așa că a decis să comunice, rând pe rând, curiozități din viața sa personală și profesională.

Despre cum l-a cunoscut pe Măruță:

„La televiziunea română, era o relație invitat-artist. Era unul dintre prezentatorii care mă provoca mereu să cânt live. Dar nu pentru asta m-am îndrăgostit de el.”

Ca de obicei, Catalin mi-a fost alaturi la filmarile noului videoclip. Ce m-as face eu fara el? Ma face sa rad, sa am incredere in mine, sa ma bucur de tot de imi ofera viata. Iti multumesc, iubirea mea! #floaredenumauita

A post shared by Andra (@andra) on

Despre stările de tristețe și cum trece peste ele:

„Evident că viața nu este roz, o facem noi să fie așa. Cu bune sau cu rele, important e să vezi întotdeauna partea bună a lucrurilor. Cred că asta am făcut până în momentul de față. Evident că mă cert și eu cu oamenii și că se întâmplă să am tot felul de discuții, dar cel mai bun lucru al meu cred că e îmi revin foarte repede din supărare.”

M-am asortat cu vremea! ❤️#floaredenumauita

A post shared by Andra (@andra) on

Despre limbile străine vorbite:

„Dacă vă întrebați de unde știu spaniola așa cum o știu, aflați că în vacanțele mele în Spania, înțelegeam tot ce mi se spunea în spaniolă. De la telenovele a pornit totul. Din „María la del Barrio” am învățat. Faptul că am învățat cred că mă ajută foarte mult la cântat și, dacă ar fi o listă cu ce aș vrea să perfecționez la mine, pe lângă instrumente, ar fi să învăț să vorbesc la perfecție spaniola.

Despre Eva:

„Eva face foarte bine, a crescut. Abia îi ies dințișorii, cam târziu.”

Despre regrete:

„Dacă există ceva ce regret, atunci este faptul că nu am cântat și anterior cu o trupă live.”

Despre al treilea copil:

„Am eu un cântec: Niciodată să nu spui niciodată. N-aș vrea să spun că NU, pentru că David își dorește încă un frate sau o surioară și nu neapărat pentru mine sau pentru Cătălin aș face al treilea copil, ci pentru ei, ceilalți copii. E frumos să crești cu frați lângă tine. Ai siguranța că te poți baza pe cineva și la bucurie, și la tristețe. Este un lucru extraordinar.”

Va pupam dragii nostri prieteni virtuali! ❤️

A post shared by Andra (@andra) on

Despre ce înseamnă să fii un artist cunoscut:

„Am intrat în această lume de la 14 ani și nu consider că-mi e greu, am avut oameni care au avut grijă de mine. Nu este ușor, dar când ai o echipă extraordinară, care se ocupă de absolut totul, nu e atât de greu. Drumurile sunt cele mai grele, oboseala zilnică de la concerte. În rest, fac ce îmi place. Energia vine din pasiunea pentru ce fac.”

#FloareDeNuMaUita❤️

A post shared by Andra (@andra) on

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: