Una dintre cele mai apreciate și populare interprete de peste Prut a fost ieri gazda unui eveniment caritabil. Artista a susținut, în Ajun de Moș Nicolae, un concert extraordinar de colinde, devenind astfel și prima solistă pop care a cântat pe scena Ateneului Român.


„Andra for Hope” este evenimentul ce vine în ajutorul copiilor abandonați, iar interpreta a fost încântată de a sări în ajutorul acestora. Banii colectați în urma spectacolului vor fi donați copiilor din programele „Hope and Homes for Children România”.

„Mulțumesc tuturor celor care au venit și au sprijinit acest concert. Fiecare colind a fost o rugăciune pentru copiii care riscă să fie abandonați din cauza sărăciei. Noi suntem speranța lor. Crăciun Fericit”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Публикация от Andra (@andra)

Pregătirile pentru concert au durat luni în șir, iar ieri seara artista a urcat pe scenă într-o ținută speldidă, cu care a atras toate privirile. A purtat o rochie elegantă, din ediția limitată „Alberta Ferretti”. Creația vestimentară costă peste două mii de euro.

Публикация от Andra (@andra)

Alături de interpretă, prezenți la eveniment au fost și soțul acesteia, părinții, dar și socrii, iar de pe scenă nu au lipsit nume mari din România. Andra a fost susținută de către Alex Velea, Luminița Anghel, Andi Moisescu și Andreea Esca.

Foto: Instagram.com