În mod firesc, femeile nu se simt foarte bine atunci când sunt asociate cu cineva, ori li se face transfer de imagine. Întâmplarea a făcut ca o tânără din Hâncești să fie asemănată de ani buni cu Andra - una dintre artistele momentului, în România. Se numește Ana Creascov, a studiat jurnalismul în România și Polonia, iar în prezent este managerul unui proiect media. Recent, Ana a acceptat provocarea de a fi machiată și coafată exact ca și Andra, iar reacția interpretei nu a întârziat să apară. „Te pup, sora mea geamănă. Te felicit, Ana!! Ești foarte frumoasă și îți stă foarte bine așa! Și chiar semănăm, să știi! Să știi că multe fete îmi trimit poze și îmi spun că ar semăna cu mine și foarte rar se întâmplă să mă și convingă, dar în cazul tău pot confirma: și machiată, și nemachiată, parcă ești sora mea geamănă!” - i-a transmis, duminică, artista.

„Ideea de a participa într-un, așa-zis, mini – proiect „Find 5 differences” se discuta de multă vreme în cercul meu de prieteni, întrucât foarte multă lume, în special oameni cu care interacționez pentru prima dată, îmi spun că seamăn foarte mult cu Andra.

Până la urmă, transformarea a avut loc la inițiativa unei prietene, care lansează un nou proiect pe piața noastră –„All Beauty” – o platformă de promovare a saloanelor de frumusețe și a specialiștilor din domeniu, iar în același timp – o pârghie eficientă și comodă pentru consumatorul de astfel de servicii. Pentru filmulețul de prezentare a noului său proiect, Alina avea nevoie de un model, iar acesta a fost contextul în care a decis să implicăm ideea noastră mai veche, deci am prins doi iepuri dintr-o dată.

Împreună cu make-up artista Marina David Karalevskaya și hairstylista Ecaterina Karasika de la salonul de frumusețe „Beauty Office”, am ales o poză de-a Andrei și fetele au încercat să reproducă exact aceeași coafură și același machiaj. Le-a reușit, cu siguranță, dacă și Andra a reacționat foarte pozitiv la imaginea cu rezultatul final.

Cât privește starea mea, eu văd mai puțin asemănarea decât voi, cum se întâmplă în mod normal. Faptul că am sau sunt o sosie nu e o dovadă că sunt fanul numărul 1 al Andrei, e pur și simplu o coincidență pe care am acceptat-o demult și m-am obișnuit cu replica: Atât de mult semeni cu Andra! Până la urmă, ceea ce admir eu la artistă e vocea ei, nu neapărat și fizicul”, a mărturisit, pentru EA.md, Ana Creascov.

Vedeți și voi asemănarea fizică dintre aceste femei frumoase și pline de energie!