Andra a avut o reacție neașteptată la Românii au talent, după ce i s-a spus că s-a îngrășat. Andra și-a uimit colegii de jurizare cu o dezvăluire pe care, cu siguranță, puține artiste de talia ei ar fi făcut-o. Iată ce a mărturisit și cum a explicat faptul că, până acum, nu prea a reușit să dea jos când și-a propus să slăbească.

Andra, reacție neașteptată la Românii au talent, după ce i s-a spus că s-a îngrășat. Totul a început în momentul în care pe scenă a urcat o trupă de dans feminin, denumită Călătorie în pântec. Cele 8 protagoniste, de profesii, vârste, dar și greutăți diferite au mărturisit că au venit acolo să-și învingă fricile, iar Andra a rezonat cu ele și, pentru prima oară, a vorbit în public despre problema ei cu kilogramele.

După discursul doamnelor din trupa Călătorie în pântec, Andra și-a surprins colegii de jurizare, cu o confesiune publică. Deși, la 37 de ani, arată foarte bine, au existat și hateri care i-au reproșat Andrei că s-a cam îngrășat. Desigur, nu mai arată ca la început, dar între timp s-au mai pus niște ani buni și a devenit și mamă a doi copii… Asta nu i-a oprit pe unii, alții să comenteze, iar artista a mărturisit că asta a devenit o problemă pentru ea.

Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba, mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei’,și-a început Andra neașteptatul discurs.

Andra a fost întrebată nu o dată dacă e însărcinată, deși nu era cazut, iar asta i-a adus o mulțime de frustrări, așa că, în primă fază, artista a încercat să ascundă acest lucru. În cele din urmă însă, a venit și acceptarea și a înțeles că cel mai important este să înveți să te iubești așa cum ești.

„Cred că totul pleacă de aici (n.red. – a arătat spre inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima”, a spus Andra la Românii au talent.

Apoi, artista a făcut o confesiune care i-a amuzat pe colegii ei și pe spectatori, dar i-a și uimit, deoarece, cu siguranță, nu se așteptau la atâta sinceritate privind un subiect atât de delicat…

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine!’, a mai spus Andra.

Distribuie articolul: