Interpreta Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată! Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței ei, că blonda a anunțat logodna cu noul iubit, omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci, scrie click.ro.

În cadrul ediției de joi seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista din România, Anda Adam, a făcut marele anunț. Solista a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Ceea ce a început ca povestea unei ținute a sfârșit prin a fi povestea propriei cereri în căsătorie.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun voilà!”, și-a prezentat Anda povestea.

Cum jurații s-au arătat dezamăgiți că este vorba doar despre o poveste, Anda a confirmat că cererea în căsătorie a venit și în realitate, de la iubitul ei, arădeanul Yosif Eudor Mohaci. ”Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam, lăsând pe toată lumea fără cuvinte.

Logodnicul Andei Adam a mai fost căsătorit și are un copil

În această vară, Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu cu divorțul, care era oarecum așteptat, ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre, în timp ce ea era încă măritată. Relația dintre Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, merge însă ca pe roate, iar nunta bate la ușă.

Sursa: click.ro.