De când a devenit mămică, profilul ei de instagram s-a schimbat radical. Aproape toate postările făcute de Anastasia sunt legate de maternitate. 

În timpul sarcinii, iubita lui Timati își făcea mari griji pentru schimbările care se produceau în organismul său. Modelul încerca din răsputeri să minimizeze riscul apariției vergeturilor și a celulitei, prin diverse proceduri cosmetologice, a sportului și a alimentației echilibrate.

Abdomenul este, probabil, cea mai mare problemă legată de aspectul fizic al unei proaspete mămici. La doar câteva zile după ce a născut, femeia a îmbrăcat un corset, lucru nerecomandat de către unii medici. Uite că au trecut 11 zile de la naștere, iar Anastasia Reshetova se laudă că a scăpat aproape de tot de burtă. Aceasta a postat un story pe Instagram unde își arată burtica dezgolită și recunoaște: „Corpul cere activitate fizică, dar nu am voie”.

Internauții totuși i-au recomandat să nu țină diete drastice, deoarece este în perioada de alăptare.

Anastasia Reshetova și Timati au devenit părinții unui băiețel pe 16 octombrie 2019. Micuțul poartă numele Ratmir, pe care l-a primit în cinstea prietenului regretat al rapperului, decedat într-un accident pe când avea doar 19 ani.

Știm că unele femei reușesc să scape mai ușor de burtică, altora însă, acest lucru li se dă forte greu. Voi în cât timp ați reușit să reveniți la formele pe care le-ați avut înainte de a rămâne însărcinate și cât de greu v-a fost?

Sursa: Instagram.com