Anastasia Nichita a fost transportată la spital după ce a suferit o traumă în timpul unei lupte la Campionatul European de Lupte de la București, deși a ieșit victorioasă.

 

Mulți știu că așteaptă semifinala, din păcate nu voi putea lupta. În timpul luptei mi-am fracturat coasta sau cartilajul, încă nu știu exact!

Sunt la urgență, aștept să văd ce zic medicii, nu pot respira și nici să mă ridic. Nu știu ce să zic, îmi este foarte greu. Mi-am dorit să câștig acest campionat și aveam toate șansele. Uneori, planurile tale nu coincid cu cele de sus”, a scris sportiva.

Totuși, în ciuda traumei primite, Anastasia Nichita a reușit să-și învingă adversara.

Pe 27 ianuarie curent, comitetul Național Olimpic și Sportiv a desemna  cei mai mai buni sportivi ai anului 2023. Anastasia Nichita s-a bucurat pentru a treia oară de acest titlu.

În 2019, la Campionatul European de Lupte de la București, ea a câștigat una din medaliile de bronz la proba feminină 57 kg. În același an, a mai câștigat o medalie de bronz la proba feminină 57 kg la Jocurile Europene din 2019, desfășurate la Minsk, ultimul meci fiind câștigat în fața lui Grace Bullen din Norvegia.

Distribuie articolul: