La 68 de ani, Anastasia Lazariuc lansează o carte în care își spune povestea. În anii ’80, artista susținea turnee în Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia, dar și Germania. Pe atunci colabora și cu Televiziunea din Moscova. Mai târziu, în 1989 a început colaborarea și cu artiști din România, unde s-a bucurat de un adevărat succes.

Artista a avut o motivație specială de a lansa această carte:

„A fost scopul de a spune adevărul despre familia mea, de unde provin, despre părinții mei, despre bunicii mei, despre frații, surorile mele, adică adevărul pur așa cum este. Deși Republica Moldova este la 500 de kilometri de România, era simplu ca mulți ziariști să afle adevărul despre viața mea, dar s-au inventat, s-au scris, deși, în timp, m-am învățat cu acest lucru”, a mai completat ea.

Cartea „Privighetoarea din vis”, a fost scrisă de Elena Răileanu și s-a lucrat la ea opt ani, a mărturisit artista.

„În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt. Cine dorește să află câte ceva, le poate citi în carte”, a transmis artista.

Mai multe detalii află din interviul oferit pentru Prima TV:

Distribuie articolul: