Deja de câteva luni, Nastya Kamenskykh este și video bloggeriță, împărtășind pe canalul său de YouTube tutoriale și secrete legate de frumusețe și stil. Astăzi, artista le-a împărtășit fanelor ce poșete ascunde în garderoba sa. Colecția este de-a dreptul impresionantă!

„Am o diversitate de poșete în colecția mea, iar azi voi arăta doar o mică parte din ele, pentru că sunt nenumărate, iar eu nu mă mai opresc din a le aduna, pentru că ador poșetele, încălțămintea și iarăși poșetele. În colecția mea există poșete scumpe, dar și foarte ieftine, pe care le-am găsit la reduceri”, spune cântăreața.

Aflați, de asemenea, că interpreta preferă genți din materiale prietenoase mediului, iar atunci când spune despre o poșetă că e destul de accesibilă ca preț, Nastya are în vedere prețuri situate între 5 și 70€. Se întâmplă, de asemenea, să o mulțime de bani pe o geantă, dar să n-o poarte niciodată, din lipsă de ocazii.

Cel mai des, vedeta poartă acest rucsac, pe care îl găsește genial, deși a costat destul de mult:

lyui

Perla colecției este poșeta Chloe, pe care o poartă oriunde.

yui

Una dintre cele mai scumpe genți din dotarea Nastyei este clutch-ul Chanel, pe care îl are de vreo 5 ani:

dfvdsf

Una dintre poșetele sale preferate i-a fost adusă în dar de către o prietenă. Vorbim despre o geantă care amintește de cartea „Le petit Prince” – cartea sa favorită.

ytmyu

Anastasia susține că face rost de genți în timpul vacanțelor sale din străinătate, dar mizează și pe magazinul online Aliexpress.

Foto: captură video

Distribuie articolul: