Au mai rămas zile numărate până la ediția din acest an a competiției internaționale Miss World, acolo unde cele mai frumoase tinere din lume își vor întrece puterile pentru a câștiga titlul, diadema și marele premiu. Republica Moldova va fi reprezentată în concurs de Anastasia Iacub - o tânără de 20 ani, care a câștigat deja titlul de „Regină a Frumuseții” la Chișinău, urmând să parcurgă următoarele etape.

Zilele trecute, canalul de YouTube Official Miss World a distribuit, în sfârșit, și clipul de prezentare a Miss Moldova 2015. Anastasia Iacub a devenit protagonista unui film în care a trebuit, timp de aproape un minut, să vorbească despre sine și despre țara din care provine. Desigur, discursul tinerei a trebuit să fie realizat în limba engleză.

„Mă numesc Anastasia Iacub, am 20 de ani, sunt Miss Moldova 2015 și îmi voi reprezenta țara la concursul Miss World.

Moldova este o țară foarte frumoasă, un paradis cu tradiții fantastice, cu bucate unice, delicioase și oameni bravi și muncitori.

Arta este viața mea, îmi place să desenez. Îmi place să creez lucruri frumoase pentru oameni.

Îmi plac foarte mult copiii, pentru că ei sunt viitorul nostru, ei sunt motivul speranțelor, al iubirii și fericirii noastre. Vreau să le ofer copiilor noștri speranța de a crede în vise despre o lume mai bună. Mulțumesc”, spune reprezentanta țării noastre, în clipul său de prezentare.

Amintim că recent, Anastasia Iacub a participat la un proiect în parteneriat cu EA.md, iar în interviul pentru revista noastră, mărturisea: „Mă pregătesc intens pentru marea competiție, inclusiv prin cursuri de engleză. Sunt pregătită să-mi reprezint țara, să vorbesc despre atracțiile ei turistice și locurile pitorești care merită să fie explorate. Sper să fim apreciați la justa valoare. Sunt mândră de patria mea.”

Prezentarea ucrainencei Khrystyna Stoloka:

Vedeți și prezentarea rusoaicei Sofia Nikitchuk:

Foto: Ellene Mocrii