Într-o zi și-a însoțit prietena la niște cursuri de modelling și așa a decis să absolvească și ea acea școală. Așa a început totul, iar ulterior Ana a reușit să își croiască un drum îl lumea modei.


Deja de 4 ani Ana este recunoscută și apreciată la nivel mondial. A început să cocheteze cu modelingul încă de la 15 ani, dar succesul adevărat l-a cunoscut la pe când avea 20 de ani.

Frumoasa brunetă a pozat pentru reviste celebre precum: Harper’s Bazaar, Cosmopolitan sau Woman’s Health, iar cea mai recentă reușită a ei este că a prezentat la săptămâna modei de la Singapore pentru celebra Victoria Beckham.

Ana Pîrlog  activează în cadrul mai multor agenții de modă: VE Management, Elite Model Management Manila, 3mmodels și celebra agenție IMG Models. Chiar dacă moldoveanca nu s-ar fi gândit că va ajunge vreodată model, dar mai degrabă un specialist în economie, așa cum își dorea acum ceva timp, acum Ana se bucură de contracte, ședințe foto pentru reviste celebre și colaborări cu designeri renumiți.

Ana are acum  25 de ani, este superbă, are o frumusețe naturală și chiar a fost comparată cu celebra actriță Angelina Jolie. Aceasta călătorește foarte mult și vine acasă foarte rar.

Foto: Facebook.com/ Instagram.com

Distribuie articolul: