Interpreta și actrița Ana Odobescu este în culmile fericirii! Aceasta a avut parte de o ocazie unică de a participa într-o producție marca „Netflix”, experiență despre care a povestit chiar ea pe pagina sa de Facebook.

În toamna lui 2019 nici să ne gândim că o artistă de la noi se filmează într-un film marca „Netflix” cu astfel de vedete precum Rachel MacAdams, Will Ferrell, Demi Lovato, Loreen, Conchita Wurst, Jamala, Alexander Rybak și alții. Noutatea a venit abia acum, în vara lui 2020, când Ana Odobescu s-a împărtășit cu marea și frumoasa noutate pe pagina sa de Facebook.

„Sunt extrem de fericită că în sfârșit pot să împart aceste noutăți cu voi! În vara anului 2019, am fost invitată să particip la filmarea unui film a cărui tematică este Eurovisionul. La început, am crezut că va fi un documentar, incluzând toți participanții concursului de anul trecut. Propunerea a venit de la cu adevărat genialul regizor David Dobkin, iar filmările au avut loc toamna, în Marea Britanie”, mărturisește Ana.

„Vă puteți imagina prin ce emoții am trecut și cât de copleșită m-am simțit, când am ajuns pe platoul de filmare și am realizat că este un film real la care voi participa și, desigur, când am întâlnit-o pe minunata Rachel MacAdams și uimitorul Will Ferrell. Sunt foarte norocoasă că i-am putut cunoaște în persoană, i-am putut îmbrățișa, strânge de mână și am putut discuta. Pot spune sincer că sunt niște actori extraordinar de talentați și, în același timp, foarte simpli și cu „picioarele pe pământ”. Nu puteam să cred că sunt acolo lângă oameni atât de profesioniști și importanți, făcând și eu parte din întreaga procedură, urmărind cum se produc filmele, mai ales fiind acolo, în acel castel frumos în care ne aflam atunci. I-am întâlnit pentru prima oară pe Loreen, Conchita Wurst, Jamala, Alexander Rybak, Elina Nechayeva și Jessy Matador și, de asemenea, i-am reîntâlnit pe John Lundvik și Billal Hassani. Au fost momente atât de frumoase, vor fi mereu o comoară pentru mine. Sunt atât de mândră și de mulțumită că mi s-a oferit șansa de a face parte din „The story of fire saga” împreună cu toți acești oameni talentați”, scrie Ana Odobescu pe pagina ei de Facebook.

Ana Odobescu povestește că propunerea de a se filma în fimul „ „The story of fire saga” a venit de la regizorul american David Dobkin și a platformei de cinematografie Netflix UK/US, interpreta mai recunoaște că grație acestei fericite oportunități a avut ocazia să vadă și orașul visurilor sale – Parisul.

„Filmările au avut loc în septembrie 2019 în Londra la Knebworth House(castelul unde a fost filmată scena cu interpreții). Pentru a primi urgent viză să ajung la Londra am fost nevoită sa plec pe 3 zile la Paris. Grație acestui proiect mi s-a împlinit visul de a vizita Parisul”, povestește interpreta.

Ana spune că condițiile care le-au fost organizate au fost la nivel, interpreta povestește cu emoții despre trăirile de care a avut parte în cadrul acestui proiect și recunoaște că dacă ar mai primi astfel de propuneri le-ar accepta cu drag.
„Fiecare dintre interpreți și actori a avut propria căsuță pe roți pentru vestimentație și odihnă, au fost create condiții extraordinare pentru toți”, zice artista.
„La filmări au fost implicați sute de oameni, care sunt profesioniști adevărați. Fiecare secundă din scenă a fost filmată de mai multe ori până se ajungea la rezultatul optimal pe care și-l dorea regizorul”, recunoaște Ana.
„Pe parcursul zilelor de filmări m-am împrietenit cu câțiva câștigători ai Eurovisionului. Mi-a plăcut mult această experiență frumoasă și dacă voi mai avea ocazia sa particip în asemenea proiecte voi accepta cu drag!”, recunoaște Ana Odobescu.
Iar ca să vezi prestația Anei Odobescu în „The story of saga”, urmărește video de mai jos.
Amintim că interpreta Ana Odobescu a reprezentat Republica Moldova în cadrul Eurovision 2019 cu piesa „Stay”
Sursa foto & video: Facebook & Youtube