Ana Munteanu, învingătoare la Vocea României 2017, a lansat primul single din carieră chiar în ziua când a câștigat trofeul la concurs. Piesa se numește „Măști” și a fost realizată în colaborare cu producătorii de la HaHAHa Production.

 „Le mulţumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în vocea Anei şi tuturor celor care au votat. Deja prima piesă a Anei, «Măşti», o puteţi găsi pe internet, a fost lansată în seara asta.  Noi ne vom da tot interesul să aibă o carieră frumoasă, să vă bucure în continuare şi vom vedea anul viitor ce s-a mai întâmplat între timp. Ana este magică şi sunt convins că a reuşit să vă emoţioneze. Şi eu am simţit acelaşi lucru. Mă bucur mult că oamenii au simţit la fel cum am simţit şi noi. Chiar merită copilul ăsta super talentat. Îmi doresc doar ca cei care au votat-o să o asculte şi să o susţină în continuare“, a declarat Smiley.

Cu ajutorul antrenorului său Smiley, care marchează cea de-a doua victoriei în cadrul concursului Vocea României, Ana a devenit câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon. Ea a fost votată masiv de către telespectatori și a primit și un cec în valoare de 100.000 de euro. Prima ei melodie este un debut și a fost semnată cu casa de discuri Universal Music România.

Va mulțumim tuturor pentru voturi! Important e ca si de acum incolo sa credeti la fel de mult in vocea Anei si va invit sa ascultați prima ei piesa pe care o gasiti in bio. Felicitari, copil frumos! @munteanuana24 #vocearomaniei

Публикация от smiley_omul (@smiley_omul)

Citește și: Ana Munteanu a câștigat Vocea României! Moldoveanca a făcut istorie peste Prut (VIDEO)

Muzica a fost semnată de Roland Kiss, Serban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, iar textul – scris de Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Andrei Tiberiu Maria.