Ți-ai făcut planuri de vacanță, de petreceri cu prietenii sau de timp frumos cu familia? Prinde cele mai fierbinți reduceri de vară în campania Summer Sales la Shopping MallDova. Până la 15 august îți poți înnoi complet garderoba personală și a întregii familii cu ceva nou, trendy și care ți se potrivește perfect… Toate brandurile afișează super reduceri de până la 70%, iar cumpărătorii pot participa și la o tombolă.

Am vizitat într-un live la Shopping MallDova câteva magazine, de la fiecare etaj din centrul comercial. Am găsit prețuri uimitoare la articole foarte drăguțe din toate colecțiile magazinelor. Am probat rochii de la 299 de lei, am găsit sandale cu 199 de lei și ne-am potrivit pălării la prețul de numai 110 lei. Mai mult, o parte din magazine au reduceri și la colecțiile de primăvară, inclusiv pentru ținutele în stil office.

Surpriza de la Shopping MallDova sunt premiile anunțate pentru o super tombolă, de la fiecare dintre cumpărători care s-au înregistrat. Condiția este una sau mai multe cumpărături în valoare minimă de 250 de lei. Iată premiile puse la bătaie:

  • 10 valize premium, încăpătoare și „rezistente la aventură”, indiferent ce ți-ai pus în gând pentru vacanță,
  • 10 grătare pentru frigărui, pentru o vară savuroasă cu bucate delicioase.

 

P