În prezent, fetelor le este foarte ușor să se decidă cu ce să se îmbrace, astfel încât să fie cu stil, corect, dar și frumos. Și știi de ce? Pentru că există o astfel de opțiune: „serviciile stilistului”. Sau dacă nu te decizi să ceri ajutorul unui stilist, te poți foarte ușor inspira de pe rețelele de socializare unde vei găsi sfaturi despre ce e greșit, dar și ce e corect. 

Este important să-ți descoperi stilul, să te îmbraci atât la modă, cât și comod. Noi toate ne dorim să ne pricepem în stil și în haine, dar totuși nu este chiar atât de simplu. Trebuie să știi despre tendințele din industria modei, industria make-up-ului, să știi despre cum asortezi culori, să ții cont nuanța pielii, tipul de corp și lista continuă, pentru că lumea modei se transformă în fiecare zi.

Stilistul e cel care te ajută să ajustezi corect detaliile unei ținute și, în general, datorită lui vei ieși din zona ta de confort, dar totodată te vei simți minunat. Acum întâlnim tot mai mulți profesioniști în domeniu, dar totuși fiecare persoană are stilistul său preferat. De aceea noi am provocat moldovencele să ne spună cine sunt stiliștii de la noi care le inspiră zi de zi. 

Nicoleta Adam

Valeria Canțîr

Carauș Alina

Rusanda Cebotari

Nathaniel Kowalsky

Irina Fescenco

Irina Ceban

Ylianna Danko

Tu pe cine ai mai adăuga în această listă?