Antonia este una dintre cele mai recunoscute și admirate artiste din țară, cunoscută pentru talentul său muzical și sinceritatea ei. În timp, și-a câștigat simpatia publicului prin autenticitatea ei.

Într-un podcast moderat de Mihai Bobonete, Antonia a vorbit deschis despre experiențele ei din adolescență. Artista a recunoscut că, la vremea aceea, era influențată de prietenele nepotrivite și, în dorința de a fi pe placul lor, a recurs la un gest neinspirat. În adolescență, a furat pentru prima oară un lănțișor dintr-un magazin de bijuterii, însă nu l-a dus acasă.

Am furat de două ori în viața mea și era să mă prindă. Când te duci în mall sunt insulițe din alea pe mijloc și era un magazin din ăsta de bijuterii. Aveam niște prietene nepotrivite și ca să fiu cool am zis că ce ușor ar fi să fac așa și să plec. Am făcut-o și am simțit că ne urmărește o doamnă de acolo. Venea spre noi. M-am speriat foarte tare. Eu eram un copil cuminte, îmi era frică de părinții mei. Mi-a fost frică pentru că ne urmărea din ce în ce mai repede și l-am aruncat la gunoi. Am plecat .”, a povestit Antonia.

În a doua situație, chiar dacă nu a participat direct la furt, ci a fost doar complice, artista s-a speriat enorm la ideea că ar putea sfârși în închisoare.

A doua oară era să mă duc direct la pușcărie. Am fost cu o prietenă și ea a furat haine. Nu știu cum făcea de se ducea să le probeze și le punea unele peste altele.

A bipuit și mi-a fost foarte frică. Eu consider că am ajutat-o că am stat lângă ea, dar n-am furat eu.”, a spus Antonia.

 

 

Distribuie articolul: