Cel mai nou episod al emisiunii Xeniei Sobchak a avut-o protagonistă pe interpreta Alsou. Printre subiectele abordate s-a regăsit și scandalul de la show-ul muzical „Golos Deti”.

Este pentru prima dată când artista din Rusia a oferit un interviu la acest subiect, dezvăluind că a cumpărat vorturi, dar numai în numărul permis de organizatori.

„Mărturisesc că da, am cumpărat voturi. Am cumpărat voturi în numărul care a fost permisă de regulile Pervyi Kanal. Mai mult, în cadrul acestui așa-numit vot, toți participanții și-au cumpărat voturile. La urma urmei, a fost imposibil să votezi fără plata elementară ”, a spus vedeta, referindu-se la voturile prin sms care au stabilit un preț anume, de către compania tv și rețeaua mobilă.

View this post on Instagram

#fashionpeopleawardskids2019 @mikellaabramova

A post shared by ALSOU (@alsou_a) on

„Înțeleg de ce oamenii s-au revoltat, dar nu o pot ține încuiată în casă. Este doar un copil. Nu se simte specială ”, a spus Alsou. Cântăreața regretă ce s-a întâmplat la „Golos Deti”, dar nu intenționează să-i interzică fiicei să cânte, în ciuda celor întâmplate.

Ea își dorește ca fiica sa să facă ceea ce iubește mai mult, deoarece este sincer pasionată de muzică. Xenia Sobchak s-a mai interesat de ce atâtea persoane au decis că voturile pentru Mikella au fost cumpărate. Alsou a menționat că acest lucru s-a întâmplat imediat după audițiile „oarbe”, atunci când s-a aflat că participanta este fiica ei.

De asemenea, interprea a explicat că este de acord cu decizia Pervyi Kanal de a împărți primul loc între toți finaliștii concursului, mai ales că participanții s-au împrietenit și continuă să comunice și în prezent. Mikella nu are mulți prieteni la școală așa că ea a găsit limbă comună cu cei care împărțesc aceeași pasiune pentru muzică, iar ca rezultat a apărut colaborarea muzicală cu finalistul „Golos Deti”, Erjan Maxim.

Urmărește în video de mai jos emisiunea integrală.

Sursa: youtube