Recent pe postul de televiziune NTV a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Основано на реальных событиях” tema ediție a fost viața personală a Allei Pugaciova. Astfel s-a aflat că Pugaciova și Kirkorov ar fi putut deveni părinți, dar din păcate artista a pierdut sarcina, scrie woman.ru

Înainte de căsninia cu Filip Kirkorov, Alla Pugaciova a fost căsătorită cu impresarul ei. Vedeta a rămas însărcinată, dar a decis să facă avort pentru că îi era frică că nu își va putea continua cariera. Mai târziu vedeta a recunoscut că regretă că a renunțat la acel copil.

Acesta a adăugat că ar fi avut mai mult timp pentru el și nu s-ar fi întâmplat ca în cazul fiicei sale Kristina Orbakaitė, care s-a născut când cariera mamei sale era în aploare, astfel aceasta i-a simțit mult lipsa mamei, care era mai mult prin turneie.

După avort medicii i-au spus că nu va mai putea avea copii însă artista a fost convinsă că va mai reuși să devină mamă într-o zi.

În anul 1996 Alla Pugaciova rămâne însărcinată, aceasta urma să îi nască un copil lui Filip Kirkorov, dar din păcate a pierdut sarcina. 

Artistului îi este greu și acum să vorbească de aceea perioadă. Acesta a mărturisit că au compus o melodie pentru bebelușul care urma să se nască. „De ce să ne amintim acum?, dacă nu s-a primit înseamnă că așa a trebuie să fie. Ea și-a dorit acel copil chiar mai mult decât mine”, a mărturisit Kirkorov  în interviul pentru „Основано на реальных событиях”

În 2013 Alla Pugaciova și Maxim Galkin au devenit părinții unor  gemeni cu ajutorul unei mame surogat.

Sursa