Deși a anunțat că nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale Alla-Victoria, Filip Kirkorov a dat, totuși, o petrecere pentru copii, unde și-a invitat și cei mai apropiați prieteni. Printre oaspeți nu au putut lipsi Alla Pugacheva cu Maxim Galkin.

Cuplul și-a făcut apariția la eveniment alături de cei doi copii ai lor, Garry și Liza. Deși până recent, artista Alla Pugacheva și soțul ei Maxim Galkin îți țineau departe de ochii presei cei doi copii ai lor, se pare că picii au crescut îndeajuns de mult pentru ca să-și facă apariția în public, mai ales că au fost invițați la o petrecere pentru fiica lui Kirkorov, Alla-Victoria care a împlinit 4 anișori.

1449505253

1449505225

Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Moscova, care a fost decorat cu mare atenție de tatăl grijului.

La sărbătoare au venit și alte vedete cu odraslele lor. Alături de Cristina Orbakaite cu fetița Claudia de 3 ani și-a făcut apariția și Jasmin cu fetița Margarita.

O mare atenție a atras Ani Lorak și fiica ei Sofia, de 4 anișori. Fetița este rar arătată fanilor de câtre artistă, astfel că puțini le-au văzut pe mamă și fiică alături. 84_mainlorak_00

Foto: nv-news.com