Stilista Alina Carauș a anunțat ieri pe profilul ei de Instagram despre miracolul care i s-a întâmplat. Pentru prima dată va deveni mămică. Un eveniment într-adevăr special pentru fiecare femeie.  Stilista a dezvăluit pentru EA.md emoțiile pe care le trăiește acum.

Alina a făcut marele anunț despre sarcină, ieri printr-o postare, unde a publicat totodată și un video cu soțul ei Andrei. 

„Astăzi avem 22 săptămâni și 2 zile, sau mai exact 5 luni și 2 zile. N-am căutat o zi anume să anunțăm despre miracolul care ni s-a întâmplat, dar iată că s-a primit mai frumos decât ne-am imaginat. Am vizitat Lisabona, ne-am îndrăgostit de oraș, iar când am văzut oceanul mi-am dat seama că aici trebuie să-i fac surpriza soțului. Am avut prea mari emoții în ziua aceea și le-am păstrat pentru noi, iar astăzi de ziua sfântului Andrei, nume pe care îl poartă soțul, am decis să împărtășim cu voi fericirea noastră. Știți de ce n-am făcut-o mai devreme? Nu ca să ascund, sau că mi-a fost frică de „ochi răi”, pur și simplu am avut nevoie de emoții adevărate, de felicitările și îmbrățișările oamenilor pe viu. Pentru că mi-a fost destul că le-am spus părinților mei pe telefon. La majoritatea am spus în realitate ca să le văd ochișorii uimiți și zâmbetul sincer, așteptarea s-a meritat”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от STYLIST | PERSONAL SHOPPER🌎 (@caraush.alina)

Alina a fost sinceră cu noi și ne-a povestit cum a aflat ea minunata veste:

„Ca în majoritatea cazurilor aveam și eu o reținere de menstruație pentru câteva zile și din nou mă plângeam soțului, evident el m-a luat în râs ca de obicei, dar n-am ezitat într-o glumă să fac test, era data de 10.08 orele 21, când am făcut testul și am văzut două liniuțe, am holbat ochii și am rămas blocată, am făcut poze la test și am trimis la un ginecolog în Chișinău că nu înțelegeam nimic, parcă mi-a luat mințile. Eram acasă cu mama soacra și soțul, atunci luam cina împreună, ei vorbeau eu nu-i auzeam, așteptam răspuns de la medic. Mi-a venit mesaj: „felicitări, te aștept la mine”. Am ieșit afară plângând și i-am trimis poza cu testul mamei, am sunat-o plângând, ea nu a înțeles, s-a speriat de mine, tata și-a dat primul seama, m-a felicitat și a zis că totul o să fie bine. Nu știam cum să-i spun soțului, eram prea emoționată și speriată ca sa mă gândesc la o surpriză pentru el, doar i-am dat testul și el a început a plângă…”

„Ne-am amintit de cuvintele preotului atunci când ne-am cununat: „aveți două plusuri că v-am cununat eu – în primul rând nimeni din cei pe care i-am cununat nu s-au despărțit și în al doilea rând –  o să aveți copii frumoși și sănătoși, iar eu simt că o să fie curând. A avut dreptate, pentru că în câteva zile, am și rămas însărcinată, probabil chiar de ziua mea, într-o casă plină de oameni dragi, părinți, sora, lângă ocean, nici n-am visat la una ca asta”

„Abia acum la patru luni de sarcină am început să simt că sunt pregătită, după ce am început să-i simt mișcările, atunci am înțeles ce înseamnă cu adevărat „fluturi în stomac”. Sunt nerăbdătoare să-l cunosc, dar vreau sa profit din plin de aceste nouă luni, mă simt bine și-mi place cum mă prinde burtica”, a declarat pentru revista Ea.md stilista Alina Carauș. 

Familia Carauș a avut parte de niște emoții mari, sincere și frumoase și în continuare vor avea parte de momente de neuitat.

Felicitări din partea echipei Ea.md!

Distribuie articolul: