Alina Andronic a fost pasionată de tratamentele pentru păr încă din studenție. A început prin a câștiga un ban de buzunar și a le face pe femei mai frumoasă, ca să ajungă la o bază de clienți foarte mare și cereri de la cliente cărora nu le mai putea face față. Așa a decis să deschidă Salonul „Mostelle”, un brand care și-a diversificat ofertele, a crescut foarte mult în calitate și tinde mereu să fie un superlativ al femeii moderne.
Alina a răspuns la cele mai provocatoare întrebări legate de afacerea sa în cadrul proiectului 20+ la EA.md:
Ce te motivează în fiecare dimineață?
Cel mai mult mă motivează modul meu de viață, îmi place ceea ce fac, cum se întâmplă și mă motivează ambianța, familia, colegii care mă înconjoară în fiecare zi. Încerc să aduc zâmbetul pe buze femeilor care ne vizitează.
Ce moment din copilărie ți-a marcat cariera?
Întotdeauna mi-am dorit să fac afaceri, nu știam cum, în ce mod, însă cu pași mici am ajuns până aici. Am știut din start că asta voi face. La moment în salonul nostru de estetică avem:
  • Tratamente corporale
  • Servicii cosmetologice 
  • Tratamente pentru păr

De ce Mostelle? În primul rând mi-am dorit ceva unic – „the most”, din engleză și „Elle” din franceză – un superlativ al femeiii.

Ce te-a ajutat să crești alături de echipa ta?
În primul rând eu m-am instruit. Instruirea a fost calificată, în afara țării. Am venit și am instruit echipa de aici, iar aceasta m-am străduit mereu să fie una de suflet.
Care a fost cel mai dificil moment în activitatea sa, dar și cum combină familia cu viața profesională, Alina Andronic ne-a povestit în cadrul interviului marca 20+.
P