Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o seară de muzică bună și în același timp să schimbi lumea tristă din ochii mai multor copii?! 

Schimbă lumea în ajunul sărbătorilor de Paști

Alina a rămas fără un ochișor, iar acum necesită tratament și investigații de 2 ori pe an la un interval de 4-6 luni pe parcursul a 10 ani în Turcia, costurile fiind enorme și pentru 1700 copii din 300 de familii social vulnerabile cu grad de dizabilitate, fără părinți sau abandonați.

Împreună putem să aducem o rază de speranță în viața acestor copii, iar TU poți să schimbi lumea tristă din ochii lor!

Invitați speciali ai evenimentului sunt: MIHAIL, ADDA, F.CHARM, Zdob și Zdub, Adrian Ursu, Catharsis și Sunstroke Project, care vor demonstra prin piesele lor că muzica poate schimba lumea.

MIHAIL este unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști din ultimii ani, fiind una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Cunoscut datorită hit-ului „Mă ucide ea” și  piesa „Who You Are” care a fost remarcată și în Europa, cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul „Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot – Polonia.

ADDA este una din cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească, apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru textele pe care le compune. Hituri precum „Se vede pe fața ei”, „De dorul tău”, „Iți arăt că pot”, „Nu plânge Ana”, „Fără aer” sau „Lupii” au cucerit milioane de ascultători de toate vârstele.

F.CHARM este un artist care știe exact ce simte, ce își dorește, își cunoaște valoarea artistică și nimic nu îl poate abate de la visele sale. A iubit muzica de copil, ascultând-o alături de tatăl său și s-a făcut cunoscut publicului grație unor hituri precum „Mama”, „Nu iese fum fără foc”, „Departe de tine”, „30 de grade”, „Cod roșu”, și „Guantanamera”, cea din urmă, fiind pe primul loc în anul 2011 în Serbia. Ambițios, romantic, inteligent, perseverent și un vizionar al lumii artistice.

Vino pe 16 aprilie, între orele 19.00 – 22.00 la concertul organizat de „FiecareContează”, în susținerea unei fetițe de cinci anișori cu post-cancer la ochi, care va avea loc în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Muzica e o stare, ea se simte, se trăiește. Biletele le puteți găsi pe iTiket.md.

Autor : Rodica Popa, stagiară