Alimente care devin toxice dacă le ţii la frigider

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2024/02/IMG_6868.webp
500
334
Articole recomandate
- prev
- next
Supele, salatele cu maioneză și tocănițele din legume sau carne nu se mănâncă după 3-5 zile, chiar dacă s-au ținut în frigider
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2017/04/fridge-of-food-1024x531.jpg
800
415
Potrivit FoodSafety.org, mâncarea depozitată în frigider pentru mult timp nu este o soluţie, din cauza riscului de apariţie a mucegaiului, ca urmare a umezelii crescute, dar nici s...
10 produse pe care nu trebuie să le păstrăm în frigider și de ce
-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/10/620x462_1_930f222e31aea31e72e26b21718035a5@1000x745_0xac120003_9753311271562644296.jpg
620
462
Cu siguranță toate produsele ce au termen de valabilitate mic, de exemplu iaurtul, lactatele, carnea proaspătă, trebuie păstrate în anumite condiții, respectiv temperaturi. Dar cum...
Ce alimente NU trebuie păstrate în frigider
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/03/fridge-of-food-1280x664.jpg
800
415
Depozitarea la rece poate fi benefică în cazul multor alimente, pentru că le menţine proaspete şi le prelungeşte valabilitatea. Există produse care din cauza frigului îşi schimbă c...