Psihologul rus Alexandr Litvin, renumit pentru participarea la show-ul „Битва экстрасенсов”, se află zilele acestea la Chișinău. Aseară acesta a susținut un seminar la Filarmonica Națională, iar sala a fost arhiplină. Pe lângă lecțiile pe care le-a ținut, omul care țălmăcește prin prisma multor cunoștințe pe care le are, a răspuns și la câteva întrebări din partea spectatorilor.

Iată care au fost acestea:

Cum putem calcula perioada anului în care vom avea ghinion?

Totul pornește din momentul în care ne-am născut. În calcul luăm luna în care v-ați născut, plus încă 6 luni. Adică, dacă v-ați născut în iunie, atunci decembrie este luna în care ar trebui să vă abțineți de la investiții, călătorii și planuri mari de viitor.

De ce unii copii se nasc bolnavi?

Trebuie să înțelegeți că fiecare dintre noi poartă în ADN emoțiile și faptele făcute de buneii și străbuneii noștri. Anume egoismul este acea trăsătură morală care declanșează în viitor apariția unui copil care va suferi de o maladie. De aceea dați dovadă de câtă mai multă bunătate și dragoste, dacă vreți să aveți nepoți sănătoși.

Cum pot să îmi găsesc bărbatul ideal?

Problema fetelor nemăritate apare tot din cauza unui conflict în familie. Dacă fata nu se împacă cu cineva de sex masculin din familia ei, de exemplu: tată, frate, unchi, bunel, atunci ea își va găsi foarte greu un partener de viață. O greșeală pe care multe femei le comit, este faptul că aleargă după bărbați ca ”să-i însoare”. Femeia este o floare, bărbatul e o albină, ați văzut undeva ca floarea să alerge după albine? Fiți cât mai frumoase, cât mai parfumate, cât mai interesante ca să ”atrageți albinele”.

Apropo, femeile se căsătoresc în perioada când energia lor e puternică, iar bărbații – când e cea mai slabă. Paradox.

Cum pot avea o carieră de success?

Așa cum am spus mai sus, ADN-ul nostru poartă foarte multă informație a strămoșilor noștri, până și profesia se transmite genetic. Analizați un pic arborele genealogic, dacă aveți în familie mulți medici, atunci îndreptați-vă energia spre acest domeniu, pentru că interpret de muzică ușoară nu veți fi niciodată.

Vreau să înfiez un copil, cum să fac alegerea corectă?

Fiecare familie este un mic sistem solar. Soarele sunt părinții, iar plantele – copiii. Atunci când vreți să înfiați un copil, încercați să aflați mai multe detalii despre părinții lui biologici. Încercați să analizați dacă această mică planetă s-ar integra în sistemul vostru solar. Dacă din start observați câteva diferențe, atunci continuați căutările.

Foto: Alina Josan

Distribuie articolul: