Fondatorul celui mai puternic band din țară, basistul Alex Calancea este în culmea fericirii. Instrumentistul și aranjorul va deveni din nou tată. Iată declarațiile mamei copiilor săi, Viola Julea.

Viola Julea și Alex Calancea îl cresc și educă împreună pe fiul lor Damian. În curând, în familia Calancea, va apărea cel de-al doilea copilaș.

Starea mea (de graviditate) nu este un motiv pentru care aș fi putut să renunț la concerte și la înregistrări. Mă simt foarte bine, și sunt convinsă că, fiind gravidă, nu am motive pentru a mă simți slăbită și neajutorată. Dacă sunt viitoare mămică, încă nu înseamnă că pot să-mi permit să nu fiu punctuală, sau să fac lucruri ciudate. Sunt deprinsă să fiu responsabilă și să lucrez calitativ. De asemenea, nu renunț nici la predarea orelor la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice”, a spus Viola Julea într-un interviu recent pentru revista Aquarelle.

„Fiul nostru Damian, la fel ca și tatăl său, când a aflat că va avea un frățior sau surioară, s-a bucurat foarte mult. Am înțeles pentru a mia oară, că el este un adevărat bărbat, care este foarte înțelegător, responsabil, emotiv și iubitor”, a mai declarat viitoarea mămică pentru sursa citată.

Deși este foarte prinsă în concerte și lecții, Viola promite să scoată în perioada următoare și câteva piese noi. Cei doi au fost de curând împreună pe scenă, în cadrul unui concert, iar copiii în viața cuplului Calancea-Julea nu fac decât să le întregească armonia și frumusețea. Vezi mai jos interviul video cu Viola Julea: