Pentru că nu a câștigat una dintre edițiile trecute „Bitva Ekstasensov” în calitate de clarvăzător sau vrăjitor, Aleksandr Litvin continuă să anticipeze anumite evenimente din viitorul apropiat în baza intuiției sale. Sosit la Chișinău pe final de septembrie, autorul și cercetătorul rus și-a exprimat percepțiile și în legătură cu anul 2017.

„2017 va fi un an foarte interesant: pentru unii  – foarte bun, pentru alții – insuportabil. Va fi un an în care nu vom putea vorbi „poate”, „este posibil”. Cei care vor folosi astfel de cuvinte, nu vor putea fi acceptați în serios de către societate. Va fi un an al preciziei maximale în absolut orice. Va fi un an al învățătorilor și al elevilor. Procesul educațional va fi foarte intens în 2017, mai ales în științe exacte (matematică, fizică și chiar jocul de pocker, jocul de șah).

Va fi un an al criticilor foarte bolnăvicioase. Critica atinge un nivel extrem de înalt, însă este una obiectivă.

În 2017, totul va funcționa în bază de tactică. Despre 2016, spuneam că va fi un an al escrocilor și al încălcării de contracte. 2017 va fi un an mai onest, mai corect, dar din cauza criticilor frecvente și dure, va fi un an foarte încordat. Mulți vor răbda și vor ține în ei recția la critici, însă această energie nu dispare nicăieri, ea se adună. Dacă tăceți o dată, de două ori, explozia este inevitabilă.

În 2017, oamenii se apreciază nu după cunoștințe, ci după tendință, după interesul pe care îl demonstrează. Puneți cât mai multe întrebări, pentru a întreține relațiile cu cei din jur.

Cele mai importante cuvinte ale anului viitor, pe care va trebui să le folosiți cât mai des, sunt cele din expresia „vreau să mă sfătui cu tine”. Va fi cheia către alți oameni”, a mărturisit Aleksandr Litvin.

Aleksandr Litvin le-a dezvăluit fanilor din Moldova 10 reguli ale unei vieți fericite

Aleksandr Litvin explică de ce femeile au o intuiție mult mai dezvoltată decât bărbații

Aleksandr Litvin dezvăluie cauza cutremurului recent, resimțit în Republica Moldova

Foto: cyberspaceandtime.com

Distribuie articolul: