Weekend-ul se apropie cu pași grăbiți, iar tu nu vreai să-l petreci acasă? Noi, îți venim în ajutor cu câteva idei, unde ai putea petrece timpul util, frumos și distractiv! Găsește în articolul de mai jos locuri unde ai putea să te simți bine!

 

Și restu-i tăcere

Spectacolul “Și restu-i tăcere…” reprezintă un omagiu vibrant adus lui William Shakespeare și o pledoarie pentru puterea salvatoare a artei. Cu un decor auster, pe un fundal de cimitir, spectacolul explorează teme profunde precum iubirea, nașterea, violența și singurătatea. Prin imaginație și creație, el ne arată că putem găsi libertate chiar și în cele mai dificile situații. Este o experiență teatrală captivantă pe care nu trebuie să o ratați la festivalul “Reuniunea Teatrelor Naționale Românești”.
Când? 15 septembrie 2023, ora: 17:00

Unde? Teatrul fără nume

 

Mastermind pentru Femei “Time Mastery – între Procrastinare și Burnout”


Descoperă arta gestionării timpului și evită burnout-ul la Mastermind-ul pentru Femei “Time Mastery”. Un eveniment inspirat care te ajută să treci de la amânare la acțiune și să-ți păstrezi echilibrul. Află soluții practice, setează obiective și reîncarcă-ți energia într-un mediu de încredere. Obține instrumente esențiale pentru gestionarea timpului și beneficiază de un bonus special. Alătură-te și transformă-ți viața acum!
Când? 16 septembrie 2023, ora: 13:00
Unde? Mojo Restobar, Strada Constantin Tănase 6

Revizorul


Regizorul Petru Vutcărău aduce o reinterpretare modernă și captivantă a comediei satirice “Revizorul” de Nikolai Gogol. Intriga păstrează esența clasică a confuziei și a ipocriziei, dar este transpusă într-o lume contemporană afectată de corupție, abuzuri administrative și decadere morală. O privire amuzantă și provocatoare asupra societății actuale. Nu ratați această explorare a umorului și satirei sociale într-un spectacol de excepție!
Când? 17 septembrie 2023, ora: 19:00 Unde? Teatrul Național ”Eugene Ionesco”

ФЭТ- ФРУМОС. ЛЕГЕНДА О ХРАБРОМ ВИТЯЗЕ (Făt-Frumos)


În fascinanta lume a basmelor, fiecare țară are eroul său înzestrat cu putere și curaj, cel care se ridică împotriva răului și salvează situația.
(Re)Descoperă legenda captivantă cu Făt-Frumos, pusă în scenă în premieră la teatrul Cehov. Cu tăria tinereții și cu inima sa plină de curaj, Fat-Frumos se angajează într-o misiune epică, și reușește să îndeplinească sarcinile întunecate ale unei vrăjitoare malefice și înfruntă monstru înspăimântător. Totul pentru a-și elibera frumoasa iubită Ileana Cosânzeana din ghearele captivității.
Când? 17 septembrie 2023, ora: 11:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Protocol Masterclass


Creste-ți cunoștintele despre protocol și etichetă la capacitate maximă. Vei explora subiecte precum:
– Cunoștințe despre protocol și cum ne influențează imaginea
– Cunoștințe despre norme de salut, întâmpinare/conducere a oaspeților, etichetă și eleganță, arta conversațiilor mărunte, diferențele culturale în negocieri, comunicarea nonverbală, utilizarea cărților de vizită și multe alte sfaturi utile pentru domeniul privat/public Investește în dezvoltarea ta și pregătește-te pentru succes! Înscrie-te acum la Protocol Masterclass!
Când? 16-17 septembrie 2023, ora: 14:00 Unde? Online Zoom

Peripețiile lui Prepeleac


Bucurați-vă de o aventură extraordinară în spectacolul “PERIPEȚIILE LUI PREPELEAC” alături de personajul emblematic Dănilă Prepeleac! Copiii sunt eroii principali, participând activ la poveste și interacționând cu personajele. Descoperiți autenticitatea, creativitatea și spiritul de echipă în acest spectacol captivant, perfect pentru întreaga familie. Gata să vă aventurați?
Când? 17 septembrie 2023, ora: 15:00 Unde? Cinematograful „Odeon”

Secret Show Cabaret


Explorează misterul și strălucirea într-o noapte memorabilă la Secret Show Cabaret, pe 17 septembrie 2023, ora 20:00, la ORO.
Vei fi prins într-un spectacol exclusiv, cu artiști extraordinari, muzică live și dansuri seducătoare, într-o atmosferă de lux.
Biletele se epuizează rapid, așa că asigură-ți acum locul la acest eveniment fabulos, unde glamul și strălucirea se întâlnesc într-o noapte specială!
Când? 17 septembrie 2023, ora: 20:00 Unde? ORO, Bulevardul Decebal 34

TURANDOT


Descoperă misterul și frumusețea operei “Turandot” de Giacomo Puccini la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieşu”, ediția a 31-a, pe 17 septembrie la ora 17:00. Vei fi învăluit într-o poveste ce explorează iubirea și răzbunarea într-un cadru exotic, unde muzica lui Puccini cuceră sufletele. Cu artiști de talie internațională și o producție artistică de excepție, vei fi martorul unei experiențe remarcabile.
Fii parte dintr-o călătorie fascinantă prin Orientul misterios și lasă-te prins în intrigă!
Când? 17 septembrie 2023, ora: 17:00
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Premieră!

Îți mai amintești titlurile știrilor în care o mașină a intrat într-un troleibuz?
Acea scenă șocantă nu a fost nimic altceva decât o mică parte a efectelor speciale pe care le veți descoperi în filmul de acțiune ,,Puterea Probabilității”, regizat de Ivan Naniev.
Pe 23 septembrie veți fi martorii unei povești pline de acțiune, suspans și actori cunoscuți. Scenariul filmului redă cazul unor copii dispăruți, jocuri politice murdare, comploturi nebănuite și un secret care poate duce la o lovitură de stat.
Apropo, biletele pentru marea premieră sunt deja în vânzare

Distribuie articolul: