Pe 24 aprilie, la ora 18:00, programează-te să fii cu ochii pe cei de la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Într-o discuție LIVE cu actorii spectacolului, aveți posibilitatea să le adresați întrebări, provocări și să aflați curiozități. În această sâmbătă puteți discuta cu actorii Ala Menșicov, Emil Gaju, Natalia Prodan și Maxim Chiriac, protagoniștii spectacolului CĂLDURĂ ÎN NOIEMBRIE, #melodramă de Yana Dobreva, în regia lui Petru Vutcărău.

Pe data de 13 mai spectactacolul va împlini 3 ani. Iar în toată această perioadă spectacolul a reușit să răscolească sufletele nu doar a spectatorilor de aici, ci și a celor din România, participând la următoarele festivaluri:

  • Festivalul Internațional Multicultural de „Teatru Tranzit Feszt” (Satu Mare, România)
  • Festivalul Internațional de Teatru Oradea (România); Premiul spectatorului orădean;
  • Festivalul Capitalelor Națiunilor Centenare ( București, România)
  • Festivalul „Zile de teatru Matei Vișniec” ( Suceava, România)

CĂLDURĂ ÎN NOIEMBRIE este spectacol despre dragoste, trădare, iubire , prietenie, dar și despre ceea ce ne doare cel mai mult – plecatul de acasă. Nu există familie în Republica Moldova care să nu fie afectată de această problemă, vrei să capete un sens viața ta și pentru asta sacrifici multe lucruri. Teatrul nu dă răspunsuri la aceste întrebări, el vine să pună întrebări și deja de fiecare în parte depinde de alegerea pe care o va face.

De Ziua Națională a Culturii în cadrul evenimentului Gala Premiilor anuale în domeniul Culturii 2019, regizorul Petru VUTCĂRĂU – Artist al Poporului, i-a fost acordat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării premiul „Valeriu Cupcea” în domeniul artei teatrale pentru montarea spectacolului „Căldură în noiembrie”.

„Noi vă așteptăm cu întrebări, curiozități și provocări 😉 și vă promitem că va fi o discuție de suflet!”, anunță cei de la Teatrul „Eugene Ionesco”.

Fiți alături de actorii Teatrului Național „Eugene Ionesco”